Astrologija iz drugog ugla – MESEC U LAVU

Mesec je započeo tranzit kroz znak Lava gde će ostati do srede ujutru oko pola 5. Naredna dva dana donosi nam jačanje sampouzdanja i veću želju za uspehom, a ako „kaniš pobediti, ne smeš izgubiti“ .

Biće vam jako važno kako vas drugi ljudi doživljavaju te ćete voditi računa o tome kakav utisak ostavljate. Želećete da pokažete svoju veličinu i velikodušnost prema ljudima oko sebe. Srdačni susreti sa ljudima na visokim položajima mogu proteći malo pompeznije jer ćete smatrati da ćete ih na taj način pridobiti. Neki od vas mogu iskoristiti poznanstvo uticajne osobe kako bi rešili neke svoje tekuće probleme, a drugi će želeti da budu viđeni u društvu poznatih.

Iskoristite ovaj dan da pohvalite nekoga ko je to zaslužio jer Lav živi za aplauz i mesto na tronu. Ova dva dana donosi poveći promet na javnim mestima, kafićima, restoranima, pozorištima, salama i halama, a dani su idealni za koncerte, držanje govora, svečanosti i pravljenje rođendanske zabave. U privatnom životu ova dva dana vam može obeležiti otac, a s obzirom da je Sunce ušlo u znak Vodolije, moguće su neke promene kroz njega. U kontaktu sa šefom saznaćete za neke nove planove i nove ideje koje će se uskoro realizovati. U nekim slučajevima, šef može dati otkaz onome ko je to zaslužio.

Ponedeljak (21.1) započinjemo sa Mesecom u Lavu i njegovim pomračenjem što govori da ovo nije nikako dan u kojem treba započinjati nešto važno ili važne poslovne projekte. Ako je moguće to odložite za večernje časove ili za sutra. Ponedeljak veče donosi sve bolje aspekte i ovo je period dana kada možete biti najplonodonosniji. Uspeh u završavanju posla, saradnja sa uspešnim ljudima i proširenje vidika koji će stvoriti novu, zdravu poslovnu sredinu. U večernjim časovima dolazi i do boljih muško – ženskih odnosa. Utorak ujutru (22.1) iskoristite da poklonite pažnju voljenoj osobi.Mogući su susreti na kafi, ručku ili poslovnom sastanku. Uveče će vam prijati društvo prijatelja na kojem možete biti ponosni. Moguće su promene ili ideje koje će se pokazati kao dobro rešenje.

AKO STE PODZNAK OVAN – U ponedeljak očekujte ljubavna dešavanja. Utorak je povoljan za poslovno angažovanje i rešenje jednog poslovnog problema.

AKO STE PODZNAK BIK – Mogućnost novog ljubavnog poznanstva. Postajete emotivno bliski sa jednim prijateljem.

AKO STE U PODZNAKU BLIZANAC – Očekuju vas promene u domu. Mogući su iznenadni gosti.

AKO STE U PODZNAKU RAK – Mogućnost kraćeg putovanja. Promene su moguće kroz brata ili sestru.

AKO STE U PODZNAKU LAV – Ovo su vaša 2 dana. Razmišljaćete o partnerstvu i ljubavi. Neki od vas mogu se veriti.

AKO STE U PODZNAKU DEVICA – Ostaćete neprimećeni zbog čega se možete uvrediti. Nesanica i nervoza.

AKO STE U PODZNAKU VAGA – Prijatelji vas iznenada mogu pozvati na piće. Budite spremni u svakom momentu za nova dešavanja. Mogućnost novog poznanstva.

AKO STE U PODZNAKU ŠKORPIJA – Razmišljate o poslu i promenama koje vas uskoro očekuju. Beležite uspeh i rešavate problem sa uspehom.

AKO STE U PODZNAKU STRELAC – Tokom ponedljka ćete brinuti o većim troškovima i novim računima. Utorak donosi vesti i kontakte sa inostranstvom.

AKO STE U PODZNAKU JARAC – U ponedeljak možete narušiti odnose sa partnerom. Utorak donosi pojačanu ljubomoru.

AKO STE U PODZNAKU VODOLIJA – Vaši protivnici razmišljaju o vama i počinju da vas više cene. Partner vas može iznenaditi promenom u ponašanju ili novim predlogom.

AKO STE U PODZNAKU RIBE – Novosti na poslu. Moguće su nove kolege ili saradnici. Očekuju vas zdrastvene tegobe.

Astrolog: Ana Raković

http://astroregulus.com