Pravi karakter žena prema horoskopu: Vage su pametne i sofisticirane, Device su anđeli!

Ovan

Žene rođene u ovom znaku krase snaga i kontrola. One su rođene vođe i svjesne su moći koju imaju, ali je koriste pažljivo i diskretno.

Jako su svjesne posledica svojih postupaka i rijetko svoju snagu nameću drugima. Uvijek vode druge svojim primjerom, a kada su u naponu snage – svijet ih gleda sa strahopoštovanjem.

Bik

Ove žene krasi snaga volje i karaktera. Tvrdoglave su i podsticajne. Obično su one te koje imaju hrabrosti da brane svoje stavove. Po prirodi su brižne i rado pomažu drugima kada je to potrebno.

Malo je žena koje mogu da vole duboko i bezuslovno kao one. Kada se bore, svijet se zaustavlja, a kada vole – svijet im se divi, otkriva mysticalraven.com.

Blizanci

Žene rođene u znaku Blizanaca su kreatori i mislioci. Prepune su ideja i sposobne su da razmišljaju van okvira. Nisu samo snalažljive, već imaju dovoljno mašte da bi znale da usklade svoje ideje sa sposobnostima.

One nikada ne dominiraju, ali ne zato što su slabe, već zato što su svjesne svoje snage i koriste je pažljivo. Kada razotkriju svoje ideje, svijet se čudi zbog ljepote njihovih misli.

Rak

Ovdje se radi o ženama koje su enigma većini ljudi, malo je onih koji ih razumiju. Ono što se odvija u njihovim glavama s jedne strane može da bude strasno i žestoko, a s druge nježno i velikodušno.

Sposobne su da čuvaju svoj život u tajnosti i vrlo su lojalne. Kada vole, tada njihova žestina dolazi do izražaja, a kada mrze – tome se može svjedociti. Ako pokušate da nagađate šta im je na umu, vaš neuspjeh bi mogao da bude spektakularan.

Lav

To su žene rođene da budu vizionari i vođe. Vrlo su motivisane i nikada ne staju – sve dok ne dođu do cilja koji su si zacrtale. Poznate su po tome da znaju da postavljaju nove standarde i nova mjerila na koje se drugi ugledaju, a njihova izvedba nikada nije ništa manja od izvrsne.

Nastavak na sljedecoj stranici: