Evo kako da znate da li mu nedostajete u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka

Teško je pročitati misli muškarca kako bismo shvatile šta oni zapravo osećaju prema nama, a još teže je iz njih izvući priznanje.
Kao da su muškarci prosto rođeni bez sposobnosti da se izraze i pokažu šta osećaju prema partnerkama, a čini se da im je najteže da priznaju kako im nedostajete. Neki muškarci, mada jako mali broj, će vam direktno reći kako se oseća, dok će neki to pokazivati svojim delima. Evo kako da znate da li mu nedostajete u zavisnosti od njegovog horoskopskog znaka.

Ovan

Pokazaće vam da mu nedostajete kroz njegovu nesnosnu ljubomoru. Ako vas vidi sa nekim drugim momkom, pokazaće vam koliko nije srećan zbog toga. Ovan vas želi celu samo za sebe, pa iako je suviše ponosan da vam to prizna pokazaće vam sve kroz ljubomorne scene.

Bik

Veoma je posvećen vezi, ali je često tvrdoglav da prizna da mu nedostajete. Zbog toga je jako teško da pročitate muškarca Bika. Mrzi da se oseća nesigurno. Kako biste bile sigurne da li mu nedostajete ili ne, pogledajte koliko je prisutan u vašem životu. Ukoliko mu nedostajete, biće tu oko vas.

Blizanci

Teško ih je pročitati jer su njihove emocije nestalne. Danas će vam reći da mu nedostajete, a već sutra će da ignoriše vaše poruke. On ne laže o tome kako se oseća, samo ne može da se odluči koja osećanja su jača. Kako biste znale šta Blizanci stvarno misle, dajte mu vremena koliko mu treba da shvati da mu nedostajete. Jednom kada dođe do zaključka, reći će vam sam kako se oseća.

Rak

Veoma je emotivan znak, pa će mu biti teško da vam ne pokaže da mu nedostajete. Istina je u tome da je on više vezan za vezu nego što želi to da pokaže. Možda će mu biti teško da vam kaže rečima koliko mu nedostajete, ali zato neće oklevati delima. Ako vam odmah odgovara na poruke i trudi se što više je moguće da se viđate onda mu sigurno nedostajete.

Lav

On je tipičan partner koji zahteva pažnju sve vreme. Lav pokazuje da mu nedostajete tako što traži od vas da mu pružite pažnju. Verovatno i on razbija glavu s tim da li on vama nedostaje.

Devica

Iako pokazuje da mu je ugodno pored vas, on se stidi da pokaže osećanja. On je često kritičan prema sebi, pa kada razmišlja da li da vam pokaže koliko mu nedostajete on će se stideti da vam to i kaže.

Vaga

Veoma je društven i ne može da podnese da bude sam pa mu verovatno nedostajete više nego on vama. Odlična stvar u vezi sa Vagom je da on ceni iskrenost, istinu i fer odnos. Ukoliko mu nedostajete jasno i glasno će vam to odmah reći. On neće da ulepšava istinu pa mu je važno da svoja osećanja stavi jasno i glasno pred vama. Ukoliko vam nedostaje, budite iskreni i recite mu to jer će on to ceniti više nego što možete da zamislite.

Škorpija

Najvažnija osobina Škorpije je strast. Najbolji način da pokaže kako se oseća je kroz njegove strastvene gestove. Veoma je tajanstven, pa ko mu nedostajete ne znači da neće to i da vam pokaže. Znaćete da vas se uželeo ukoliko ne može da se suzdrži u pokazivanju strasti prema vama.

Strelac

Kada je reč o vezama, Strelac se boji partnera koji će ga uvući u ozbiljnu vezu. Ukoliko mu pokažete da vam nedostaje on će se za to lako uhvatiti. Neophodno je da mu date prostora da shvati šta on oseća, jer će u suprotnom da pobegne. Možda mu bude potrebno neko vreme, ali kada počnete da mu nedostajete on će biti iskren i to će vam otvoreno reći.

Jarac

On ima ozbiljan pristup svemu i ima odličnu samokontrolu pa mu nije teško da shvati šta zapravo oseća prema vama. Zato što je toliko tvrdoglav, verovatno će čekati da se vi prvi izjasnite u vezi vaših osećanja. Biće teško, ali morate da se izdignete iznad situacije i priznate mu prvi da vam nedostaje. On je možda tvrdoglav, ali će biti iskren sa vama.

Vodolija

On će pobeći od bilo kakvih emocija, pa će mu biti teško da prizna da mu nedostajete. Najbolji način da provalite da li mu nedostajete jeste da obratite pažnju na to kako priča sa vama. Ukoliko vas ima u njegovim planovima za budućnost i priča o vašoj vezi sa velikim interesovanjem, onda mu je stalo do vas. Teško mu je da priča o osećanjima, ali ne i da ih ima.

Ribe

Ovo je jedan od najemotivnijih i najromantičnijih horoskopskih znakova. Odlična stvar u vezi sa njima je ta što nećete da se pitate nedostajete li mu ili ne, jer su velike šanse da vam je on to već i rekao. Verovatno više od jednom. Ribe nikada ne prikrivaju svoja osećanja, pa će vam otvoreno reći ako mu nedostajete.

(Yourtango.com)