Poludrago kamenje za svaki horoskopski znak: Utiče na nivo energije u organizmu, štiti vas i čuva!

Svakom horoskopskom znaku odgovara neki poludragi kamen.

Svih 12 znakova u horoskopu, imaju svoj “nakit”, tačnije dragi, poludragi kamen, ili kristal.

Od davnina za poludrago kamenje vezuju se različita dejstva, od onog lekovitog, do uticaja na raspoloženje i razinu energije u organizmu. Osim što je, ovaj nakit, poznat po svom lekovitom dejstvu, izgleda luksuzno i elegantno. U nastavku teksta, saznajte koji je to odgovarajući kamen za vaš horoskopski znak, a onda uživajte u lepoti i moći ovog aksesoara!

Tirkiz – HOROSKOPSKI ZNAK – Bik, Strelac, Vodolija i Ribe

Tirkiz se koristi za lečenje svih vrsta zavisnosti, noćnih mora, strahova, kožnih bolesti kao i bolesti grla i disajnih puteva.

Čuva zube i vilicu od karijesa i paradentoze. Poboljšava cirkulaciju, leči probavne smetnje, ublažava menstrualne tegobe, probleme s prostatom.

Koristi se za povećanje seksualne energije.

Hematit – KOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Vaga, Škorpija i Jarac

Hematit čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije, reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja.

Snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema.

Kalcedon – HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Škorpija i Strelac

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opšteg stanja organizma.

Gorski kristal – HOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Rak, Lav i Jarac

Gorski kristal čisti krvne sudove, olakšava rad srca, sprečava infarkt, dovodi kiseonik u mozak, stabilizuje krvni pritisak. Donosi energiju, smanjuje groznicu, natekline i dijareju. Snižava temperaturu, ublažava bolove i jača imuni sistem.

Štiti od zračenja i rasteruje statički elektricitet. Pospešuje rad jer donosi inspiraciju, kreativnost i nove ideje. Čisti prostor od bilo kakve negativnosti.

Citrin – HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Devica, Vaga i Vodolija

Citrin se koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju. Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.

Ametist – HOROSKOPSKI ZNAK – Škorpija, Strelac, Vodolija i Ribe

Ametist privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce.

Malahit – HOROSKOPSKI ZNAK – Škorpija i Jarac

Malahit ublažava kostobolju, reumu, bolove kičme, zglobova, grčeve (srčane, mišićne, menstrualne). Štiti od svih vrsta radijacije. Olakšava porađaj. Snižava krvni pritisak, deluje na dijabetes, astmu, artritis, epilepsiju, frakture, natekle zglobove, izrasline, putnu mučinu, vrtoglavicu, tumore, očni zivac, pankreas, slezinu. Poboljšava imuni sistem. Otvara srce bezuslovnoj ljubavi. Ublažava stidljivost, podržava prijateljstvo.

Ružičasti kvarc – HOROSKOPSKI ZNAK – Bik, Rak, Devica i Jarac

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emicionalnim stesovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima.

Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom.

Onix – HOROSKOPSKI ZNAK – Jarac, Lav, Strelac i Vodolija

Onix pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije. Cena je 980 rsd sa posrebrenim lančićem

Tigrovo oko – HOROSKOPSKI ZNAK – Blizanci, Rak, Strelac

Tigrovo oko pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti a psihi obezbeđuje stabilnost.

Sokolovo oko – HOROSKOPSKI ZNAK – Ovan, Blizanci, Vodolija

Sokolovo oko doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje.