Horoskop: S kojim znakom se najbolje slažete

Iako ne možemo da znamo šta nam je sudbina namenila, astrologija može da nam pomogne u odabiru partnera. Ovi znaci se bolje slažu i imaju veće šanse da im veza uspe.

Ovan
Za Vas je najbolji spoj sa Lavom, Blizancima, Strelcem. Potreban Vam je neko ko će Vas podržavati uvek. Vaš partner mora da bude pozitivna osoba, komunikativna i željna avanture. Vas treba ispratiti i udovoljiti Vam, jer ste jako zahtevni.

Bik
Za Vas su Jarac, Devica ili Ribe. Jako ste tvrdoglavi i teško se pokrećete. Ne volite iznenađenja, volite da sve bude kako jeste i da nema promene. Samo Vam je stabilnost važna i da imate kontrolu nad situacijom. To Vas čini srećnim.

Blizanci
Vaga, Vodolija ili Ovan su baš za Vas. Energični ste i nekad drugi mogu da pomisle da se nikada nećete umoriti. Pošto ste ponekad previše rasejani, ali imate višak energije, teško Vam bilo ko drži pažnju. Ako Vam je neko dosadan, lako izlazite iz odnosa.

Rak
Jarac, Devica ili Bik su za Vas. Jako ste nežni i brinete o drugima. Nekad zbog toga zaboravljate na sebe, jer volite da ugađate partneru. Zato treba uvek da birate za partnere osobe na koje možete da se oslonite.

Lav
Za Vas su idealni Vaga, Ribe ili Ovan. Dominantna ste ličnost i volite da sve bude kako ste zamislili. Nije to lako podneti. Vama je potreban neko ko će Vam dati dosta prostora, da budete ono što jeste i da imate svoju slobodu.

Devica
Za Vas su Bik, Rak ili Jarac. Previše ste osetljivi i treba Vam neko ko će stalno da brine o Vamad. Imate dosta zahteva, pa treba sve to ispuniti. Potrebna Vam je svakodnevna podrška partnera u životu i poslu.

Vaga
Vodolija, Blizanci i Lav su baš za Vas. Lako dobijate pažnju drugih ljudi i uvek možete da nađete odgovarajuću osobu za sebe. Uvek želite da imate partnera koji je lep, harizmatičan, ali sa kojim možete da postignete mir i sklad. Bitno je da Vama nije dosadno.

Škorpija
Škorpija, Rak ili Ribe su odličan izbor. Strastveni ste, dominantni i tvrdoglavi. Teško se prilagođavate, ali se ipak trudite da kada uradite nešto za partnera, to bude za pamćenje. Seksualni život i komunikacija su Vam jako važni u vezi.

Strelac
Blizanci, Ovan i Strelac su baš za Vas. Oni su zabavni, dinamični i prilagodljivi. Potrudite se da budete uvek sa osobama koje Vas razumeju, koje su pozitivne i sa kojima možete stalno nešto da planirate. Retko ko Vam se dopada, ali obratite pažnju na komunikaciju i interesovanja, pa bi to trebalo da bude recept za uspeh.

Jarac
Bik, Devica ili Rak su baš za Vas. Lako se organizujete za bilo šta, ali to isto znači da imate dosta obaveza. To Vas sprečava da se posvetite puno ljubavi. Uvek Vam je nešto preče. Voljena osoba treba da Vas podrži u Vašim ambicijama i uspesima i da na osnovu toga gradite vezu.

Vodolija
Blizanci, Ovan ili Ribe su dobre opcije za vezu. Veoma ste inteligentni i nije lako sa Vama. Potrebna Vam je osoba koja će Vam zabaviti um i koja će Vam pre svega biti iskren prijatelj. Ako može da podnese sve sa čime se nosite svakog dana, sav stres i događaje, onda Vam neće biti teško da ostanete zajedno.

Ribe
Devica, Rak ili Škorpija su za Vas. Vama treba neka osoba koja razume Vašu osetljivost i koja želi da brine o Vama. Neko ko je praktičniji od Vas će Vam najviše odgovarati jer će biti uvek od pomoći. Planiranje Vam nije baš jača strana, iako romantika jeste, pa se držite toga.

Astrolog Jovana Vilimonović.